Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310 261393 ή στο e-mail eshop@stamion1914.gr

Επιστροφή Προϊόντος & Χρημάτων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες, το προϊόν που παραλάβατε, αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε ελαττωματικό προϊόν ή σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία ACS COURIER. 

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ που βρίσκεται στο site www.stamion.gr

Τα στοιχεία και η διεύθυνση επιστροφής του προϊόντος είναι:
Σταμάτης Ιωαννίδης & Υιός Α.Ε.Β.Ε (STAMION)
Ίωνος Δραγούμη 24,
546 24 Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 261393

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα λάβουμε ενημέρωση από εσάς για την επιθυμία υπαναχώρησης από τη σύμβαση της πώλησης και με την προϋπόθεση ότι έχουμε παραλάβει τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής, στην οποία περίπτωση η εταιρεία μας θα σας καταθέτει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, η επιστροφή γίνεται μέσω ακύρωσης της χρέωσης που σας έγινε με την παραγγελία.

Δικαίωμα Αντικατάστασης εντός 14 ημερών

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση σε άλλο νούμερο ή/και σε άλλο χρώμα του προϊόντος που παραλάβατε. Για τη διαδικασία αντικατάστασης, το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι έως και δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Για να αντικαταστήσετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ που βρίσκεται στο site www.stamion.gr αιτιολογώντας τον λόγο αντικατάστασής του και αναγράφοντας το μέγεθος/ χρώμα που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται εντός της αρχικής συσκευασίας του. Τα έξοδα επιστροφής και αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 “Ανωτέρα Βία”

Οι δεσμευτικές προθεσμίες μπορεί να επεκταθούν λόγω Ανωτέρας Βίας που περιλαμβάνουν ενδεικτικά και όχι περιοριστικά  τις απεργίες / θεομηνίες / ταραχές / γενικού ή μερικού απαγορευτικού για λόγους πανδημίας κ.α.